Dit zijn drie redenen om Youtube views te kopen

pexels-pixabay-260689

Views kopen voor je nieuwe Youtube video is erg verleidelijk. Je kunt hierdoor namelijk rendement halen uit jouw Youtube videos. Wie wilt er nou niet geld kunnen verdienen met dat wat je het leukste vindt om te doen. Likes kopen op Youtube kan hier ook mee helpen. Hoe meer aandacht jouw content krijgt, hoe meer andere mensen jouw video’s ook gaan bekijken. Niet elke kijker zal zich abonneren op jouw kanaal. Dit is ook niet per sé nodig om geld te verdienen. Views spelen hierbij ook een grote rol.

Waarom views kopen?

Je kunt views kopen voor je nieuwe Youtube video bij externe aanbieders. Maar je kunt ook gebruik maken van Youtube promoties. Het kopen van views en likes kopen op Youtube is hierbij overbodig. Een uur durende promotie is namelijk even effectief als 1000 views kopen. Door deze promotie zullen mensen sneller op je video klikken en eventueel subscriben. Op de lange termijn heb je er dan weer een viewer en liker bij. Door middel van likes kopen op Youtube of views kopen voor je nieuwe Youtube video, zal je video meer aandacht krijgen. Uiteindelijk wil je dan ook dat al je uren van editing niet voor niks zijn geweest. Het zal ook bijdragen aan je inkomsten uit advertenties. Indien je video veel aandacht krijgt, zullen bedrijven je sneller benaderen om een samenwerking aan te gaan.

Hoe kun je populairder worden op YouTube?

Mocht je meer tijd willen stoppen in het creëren en uploaden van video’s, is het handig om een plan te hebben. Bedenk allereerst welke doelgroep je wilt aanspreken. Hierop pas je dan weer je video’s aan. Kies ook een type video. Maak dagelijks een vlog van je leven, of beoordeel make-up producten. Je kunt het zo gek nog niet bedenken, of er worden video’s over gemaakt. Niks is dus te gek, laat je creativiteit erop los.

Facebook
Twitter
Pinterest