OVER BYS ONLINE MARKETING

Samen ideeën bedenken, die conversies opleveren!

"BYS Online Marketing denkt in elk proces met je mee. We hebben een hele toffe website en staan al met veel zoekwoorden bovenaan in Google!"
Sascha HIENSCH
MapMaster

BYS ONLINE MARKETING

BYS Online marketing maakt graag met jou kennis. Wij benaderen online marketing vanuit een vernieuwend oogpunt en dat doen we effectief. Bovendien gaan wij altijd voor een totaaloplossing waarbij al je online campagnes compleet op elkaar zijn afgestemd om je zo de beste scores te laten halen. Welke uitdagingen kunnen wij voor jou oppakken?

PARTNERSHIP

Voor ons sta jij als klant centraal. Door samen op te trekken halen we namelijk het beste uit een online marketing strategie. Jij kent immers je bedrijf het beste en gecombineerd met onze kennis komen we tot de perfecte synergie. Zo bouwen we samen een partnerschap op met wederzijdse interesse en stimulans voor elkaars business. Zo komen we tot de beste resultaten.

ONZE AANPAK

Stap 1: Onderzoek

Aan de basis van een goede strategie staat gedegen onderzoek. We starten daarom met een 0-meting waarin we in kaart brengen waar je nu als bedrijf staat, wie je doelgroepen zijn, wat je product precies is en we kijken ook wat je concurrenten doen. En natuurlijk kijken we naar wat jouw product en service zo uniek maakt. Zo weten we welke kant we met de strategie op moeten.

Stap 3: Implementatie

Inzichten veranderen en ook de markt is grillig. Zijn de campagnes gelanceerd, dan kijken we steeds of deze nog effectief zijn. Misschien is er wel bijsturing nodig. Dat doen we natuurlijk allemaal in overleg met jou als opdrachtgever.

Stap 5: Rapportage

Alles loopt en je online marketing is via BYS Online marketing in goede handen. Dat stelt gerust. Nu hoef jij alleen nog maar te profiteren van het rendement. Elke maand krijg je van ons een rapportage van de cijfers die we onderbouwen met conclusies en mogelijk advies voor verdere stappen. Makkelijk toch?

Stap 2: strategie & planning

Vervolgens zetten we een mix van kanalen in waarmee de boodschap wordt versterkt. Hierbij maken we een heldere planning van wat we gaan doen en houden vinger aan de pols over de voortgang en resultaten. Levert het inderdaad op wat wij beoogd hadden?

Stap 4: Optimalisatie

Voor de perfecte optimalisatie van je site staat ons team van specialisten klaar. Zij kijken nauwgezet naar de allernieuwste trends en ontwikkelingen en passen die waar nodig toe. Op die manier is je site altijd up-to- date.

BEN JE NIEUWSGIERIG?

Kies voor strategische online marketing oplossingen, die wel rendement opleveren!