Word online beter gevonden in Groningen en omgeving

pexels-pixabay-40185

Wil je online beter gevonden worden in Groningen en omgeving? Ga dan voor een online marketing  bureau uit de stad en vergroot je zichtbaarheid op het web. Een training Google Adwords is een van de goede manieren om je online vindbaarheid een mooie stimulans te geven. Google Ads – de nieuwe naam voor Adwords – helpt je bij het maken van zoveel mogelijk conversies. De krachtige advertentietool van werelds grootste zoekmachine kent talloze mogelijkheden. Een op maat gemaakte training laat je alle mogelijkheden ontdekken. Ook als gevorderde gebruiker kun je terecht om je Google Ads account nóg beter te maken.

Van Adwords naar Ads

Sinds 2018 gebruikt Google de merknaam Google Ads in plaats van Google Adwords. De naamsverandering hoort bij de strategie om kleine en grote bedrijven beter te kunnen bedienen. Voor multinationals met miljoenen aan omzet bestaan andere platformen. Google Ads biedt je alle beschikbare campagnetypen aan. Je kunt kiezen uit talloze mogelijkheden om online te adverteren. Tegelijkertijd kan het daarom als complex worden ervaren. Zie jij door de bomen het bos ook niet meer, maar wil je wel die conversies binnenhalen? Een training Google Ads is dan een goede oplossing om je wegwijs te maken in de wereld van Ads.

Training volledig op maat

Je kunt de training afstemmen op je eigen kennis en wensen. De training neemt jouw Google Ads account als uitgangspunt. De inhoud gaat vaak over basisonderwerpen zoals conversies, zoekwoord analyses en advertentietekst optimalisatie. Zaken als advertentieplanning, shopping en remarketing komen voorbij in trainingen voor gevorderden. De training bestaat standaard uit twee dagdelen en vormen een combinatie van theorie en praktijk. In het eerste dagdeel passeert theorie de revue en wordt de opgedane kennis daarna in de praktijk toegepast. Het tweede dagdeel richt zich op het analyseren en optimaliseren van campagnes. De training sluit je af met een optimalisatie van je eigen Google Ads account.

Google Premium Partner in Groningen

Conversies.nl biedt als marketingbureau Groningen en omstreken deze Google Ads training voor je aan. De Google Premium partner werkt met nuchtere en eerlijke Google Ads specialisten. Conversies laten hun hart sneller kloppen. Als gecertificeerd specialist weten deze wandelende Google Ads encyclopedieën precies hoe jij je advertenties moet plaatsen. De specialisten blijven voortdurend op de hoogte van de best practices. Jij beslist waar de training wordt verzorgd. Als je zelf geen ruimte hebt, staat de koffie klaar bij Conversies.nl.

Facebook
Twitter
Pinterest