Tips om meer naamsbekendheid te krijgen

Een sterk merk wekt vertrouwen. Daarom is het belangrijk om je merk zoveel mogelijk te laten zien. Door meer naamsbekendheid krijg je meer klanten en dus meer omzet. Er zijn verschillende offline en online manieren waarop je dit kunt doen. In dit artikel geven we je tips om je merk offline zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen en meer naamsbekendheid voor je merk te creëren. . 

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken die een opdruk van je bedrijfsnaam of logo hebben, zorgen voor een blijvende herinnering aan je bedrijf of product. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte pennen. Een pen gebruik je dagelijks. Iedere keer dat iemand de pen in zijn hand heeft, komt hij onbewust in aanraking met jouw merk. Daarnaast werk je met relatiegeschenken aan een positief imago. Iedereen vindt het immers leuk om een cadeautje te krijgen. 

Bedrukt verpakkingsmateriaal

Ook verpakking kan dienen om meer aandacht naar je merk te trekken. Zo kun je bedrukte tape kopen met daarop het logo van je bedrijf als je een product verkoopt. Het pakket dat je verstuurd ziet er leuker uit en is gelijk te herkennen voor de ontvanger. Ook hier wordt de ontvanger onbewust even in aanraking gebracht met je logo of slogan. Bedrukt verpakkingsmateriaal wekt ook vertrouwen bij de klant omdat de verpakking er aantrekkelijker uitziet. Bedrukte tape kun je kopen bij TapePrint

Promotiemateriaal

Laat promotiemateriaal bedrukken waarmee je in een oogopslag kunt laten zien wat je doet en waarom iemand voor jouw bedrijf zou moeten kiezen. Bij promotiemateriaal kun je denken aan folders, productsheets of posters. Het promotiemateriaal kun je gebruiken op beurzen, maar je kunt het ook achterlaten op plaatsen waar jouw doelgroep aanwezig is. Zorg er wel voor dat je promotiemateriaal de aandacht trekt met een pakkende boodschap die je doelgroep aanspreekt. Je promotiemateriaal moet makkelijk te onderscheiden zijn van ander promotiemateriaal. 

Facebook
Twitter
Pinterest