Een website maken: wat zijn de randzaken?

pexels-tranmautritam-326501 (1)

Een goede website is vandaag de dag super belangrijk voor je bedrijf of online business, hoe maak je nou een goede website en wat komt daar allemaal bij kijken? In dit blog proberen we je antwoord te geven op deze vragen en wie weet heb je er wel wat aan als je zelf een eigen site of online business hebt. 

Gebruiksvriendelijke website

Als je een website bezoekt wil je natuurlijk dat deze snel is en duidelijk, een ander woord hiervoor is gebruiksvriendelijk. Het is belangrijk dat de gebruiksvriendelijkheid goed zit omdat mensen anders niet lang op je website zullen blijven. Bij een duidelijke website is de kans van slagen een stuk groter bij de klant dan bij een onduidelijke website met heel veel kopjes en onderteksten. En het is natuurlijk ook belangrijk dat de site snel werkt, niemand heeft zin om lang te wachten totdat de pagina’s geladen zijn van de website waar je iets op aan het zoeken bent. Hieraan wordt door een wordpress specialist hard gewerkt om dit zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen.

Vindbaarheid

De vindbaarheid en de positie in google is erg belangrijk voor een goed lopende website, want zeg nou zelf wie kijkt er verder dan de eerste 5 sites op google. Dit krijg je voor elkaar door goede SEO dit is de afkorting voor search engine optimalisation. Dit is de verzamelnaam van alle werkzaamheden die worden gedaan om je website zo hoog mogelijk te laten scoren in google. Dit doet de specialist in samenwerking met een SEO bureau, een goede samenwerking op dit vlak kan er voor zorgen dat het gewenste resultaat wordt behaald.

Uiterlijk

Het uiterlijk van de website is ook belangrijk, ik hoor je al denken van huh het gaat uiteindelijk toch om de informatie? Ja dat klopt ook maar de klant ziet als eerste het uiterlijk van de website dus dat is de eerste indruk. Bij mensen gaat het ook om het innerlijk maar de mensen die je ontmoet zien ook als eerste het uiterlijk in plaats van je innerlijk. Het uiterlijk van de website is het visitekaartje voor de klant bij wijze van spreken. Je kan met het uiterlijk en de inrichting van alle kanten op, denk hierbij aan de kleuren en de huisstijl doorvoeren van je bedrijf bijvoorbeeld.

Interesse of opzoek naar een wordpress specialist? Kijk dan even op Doubleweb.

Facebook
Twitter
Pinterest