Home » Zoekmachine optimalisatie » Zoekwoord analyse

Zoekwoordanalyse: De vorming van een basis

Het gebruik van relevante zoekwoorden voor de inhoud van uw website is essentieel om bezoekers naar de website te krijgen.

Gebruikers zoeken snel naar relevantie tussen de zoekmachineresultaten. Ongeveer 68% van de gebruikers klikt op een resultaat op de eerste pagina, terwijl 92% alleen de eerste drie pagina’s gebruikt. Wanneer een website dus niet geoptimaliseerd is voor relevante zoekwoorden is het waarschijnlijk dat de website niet weergegeven wordt op de eerste pagina’s in de zoekmachineresultaten.

Strategie als uitgangspunt

Samen met u onderzoeken we hoe uw content en uw zoekwoorden geoptimaliseerd moeten worden om uw doelstellingen met de website te behalen. Wij helpen u graag met de uitvoering en denken met u mee op strategisch niveau. Het is belangrijk om de content van uw website specifiek te richten op de zoekvragen van uw doelgroep. Door te kijken naar uw concurrentie en het analyseren van potentiële klanten ontstaat er een geoptimaliseerd beeld van de inhoud van uw website.

Niet alleen een lijst met woorden

Het resultaat van een zoekwoord analyse is – afhankelijk van de opdrachtgever – niet alleen een lijst met de te gebruiken zoekwoorden. Tijdens een zoekwoord analyse kunnen we namelijk ook een hiërarchie aanbrengen in de zoekwoorden, waardoor al op vrij natuurlijke wijze een sitemap ontstaat. Een sitemap is een soort inhoudsopgave van de website en geeft het aantal pagina’s en de diepte van de website aan. Na een zoekwoord analyse kunt u dus vrij concreet aan de slag om de pagina’s in te vullen met interessante content.


Vraag nu een zoekwoord analyse aan

Aanmelden nieuwsbrief
Laatste blog items

Een Google account toegang verlenen tot uw Analytics account
Een Google account toegang verlenen tot uw Analytics account
Het is vaak verstandig om de inzage in het Google Analytics account van uw website te beperken tot degene die hiervoor toestemming krijgen door u als...
Je klanten en contacten bereiken op Facebook
Je klanten en contacten bereiken op Facebook
Het genereren van like's op Facebook blijkt een uitdaging. Lees meer over hoe u posts zo kunt opzetten dat ze like's genereren voor uw bedrijf en uw website
Uw AdWords account koppelen met een Google klantencentrum
Uw AdWords account koppelen met een Google klantencentrum
Het koppelen van een AdWords-account aan een klantencentrum stelt de eigenaar van het klantencentrum in staat om uw campagne te beoordelen of te beheren zonder de noodzaak voor u om uw eigen login-gegevens te delen met een externe partij.

Gratis tools

Maak gebruik van de gratis SEO tools, om zo snel een aantal kerncijfers te zien van uw website op het gebied van zoekmachine marketing.


ByYourSite

ByYourSite Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw website?
ByYourSite is al 10 jaar in staat deze oplossingen te bieden voor diverse klanten.


Bys Hosting

Bys Hosting Bys Hosting levert diverse voordelige hostingpakketten voor zowel eenvoudige als de meer uitgebreide oplossingen.

Producten & Services
MailManager
Gratis SEO tools
Contact
Bys Online Marketing
t. +31 50 588 54 54
f. +31 50 588 54 69
info@bysonlinemarketing.nl
Vind ons ook op Google+