Home ┬╗ Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization (SEO) wordt steeds belangrijker voor websites. De vindbaarheid van uw website op relevante zoekwoorden binnen een zoekmachine is essentieel voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het verhogen van uw conversie of omzet.

Zoekwoordanalyse: De basis van optimalisatie

Zoekwoorden vormen de basis van ieder optimalisatie proces voor zoekmachines. Met een zoekwoordanalyse weet u zeker dat deze basis stevig gelegd wordt.

Website analyse: Concreet inzicht in verbeterpunten

De positie van een website in de resultaten van zoekmachines worden bepaald aan de hand van tientallen factoren. Een website analyse geeft u inzicht in hoe uw website presteert op al deze punten.

Analytics: Meten is weten

Ook voor website optimalisatie geldt: Meten is weten. We kunnen verschillende aspecten meten om de prestaties van de website te kunnen zien. Zo weet u meteen in welke richting u de website kunt optimaliseren!

Usabilty: Hoe geschikt is uw website voor gebruikers?

Als uw website voldoet aan de wensen van uw gebruikers levert dat meer op. Niet alleen in termen van winst, maar gebruikers zullen ook sneller terugkomen naar uw website.

Aanmelden nieuwsbrief
Laatste blog items

Een Google account toegang verlenen tot uw Analytics account
Een Google account toegang verlenen tot uw Analytics account
Het is vaak verstandig om de inzage in het Google Analytics account van uw website te beperken tot degene die hiervoor toestemming krijgen door u als...
Je klanten en contacten bereiken op Facebook
Je klanten en contacten bereiken op Facebook
Het genereren van like's op Facebook blijkt een uitdaging. Lees meer over hoe u posts zo kunt opzetten dat ze like's genereren voor uw bedrijf en uw website
Uw AdWords account koppelen met een Google klantencentrum
Uw AdWords account koppelen met een Google klantencentrum
Het koppelen van een AdWords-account aan een klantencentrum stelt de eigenaar van het klantencentrum in staat om uw campagne te beoordelen of te beheren zonder de noodzaak voor u om uw eigen login-gegevens te delen met een externe partij.

Gratis tools

Maak gebruik van de gratis SEO tools, om zo snel een aantal kerncijfers te zien van uw website op het gebied van zoekmachine marketing.


ByYourSite

ByYourSite Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw website?
ByYourSite is al 10 jaar in staat deze oplossingen te bieden voor diverse klanten.


Bys Hosting

Bys Hosting Bys Hosting levert diverse voordelige hostingpakketten voor zowel eenvoudige als de meer uitgebreide oplossingen.

Producten & Services
MailManager
Gratis SEO tools
Contact
Bys Online Marketing
t. +31 50 588 54 54
f. +31 50 588 54 69
info@bysonlinemarketing.nl
Vind ons ook op Google+