Home » Over ons

Over ons

Bys Online Marketing is onderdeel van de Bys groep, waar ook ByYourSite en Bys Hosting onderdeel van uit maken. Door de combinatie van deze drie bedrijven is alle benodigde kennis en ervaring in huis om een creatief totaalconcept neer te zetten op het gebied van webdesign, webontwikkeling, hosting en online marketing.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van online marketing? Neem dan contact met ons op, of kom eens bij ons langs.

Bys Online Marketing

Al geruime tijd zijn we in samenwerking met onze klanten op zoek geweest naar een totaaloplossing op het gebied van online marketing. Op een gegeven moment was de vraag hierna dusdanig sterk dat dit voor ons de voornaamste reden is geweest om Bys Online Marketing op te richten. Op de bijzondere datum 9 september 2009 is dit dan ook gebeurd en sindsdien proberen we op alle fronten te voldoen aan de wens van onze klanten.

Hierbij is de voornaamste dienst gericht op het optimaliseren van websites voor zoekmachines als Google. Daarnaast is het verzorgen van volledige Google Adwords campagnes een veelgevraagde dienst.

ByYourSite

ByYourSite is sinds 1999 actief op het gebied van internet. Naast het ontwikkelen van professionele websites op maat wordt ByYourSite ook vaak ingezet wanneer het gaat om het bieden van een creatief concept op het gebied van internet. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat we grote, en minder grote namen mochten helpen zoals Disneyland Resort Parijs, Yves Rocher, MTV, SimBin, Romi Smilfood en Nickelodeon.

Bys Hosting

Bys Hosting verzorgt sinds 2004 de hosting voor diverse klanten. Daarbij levert Bys Hosting diverse hostingpakketten, zodat er altijd een pakket tussen zit die voldoet aan uw wens. U kunt bij Bys Hosting terecht voor zowel eenvoudige als de meer uitgebreide oplossingen.

Neem contact met ons op

Aanmelden nieuwsbrief
Laatste blog items

Een Google account toegang verlenen tot uw Analytics account
Een Google account toegang verlenen tot uw Analytics account
Het is vaak verstandig om de inzage in het Google Analytics account van uw website te beperken tot degene die hiervoor toestemming krijgen door u als...
Je klanten en contacten bereiken op Facebook
Je klanten en contacten bereiken op Facebook
Het genereren van like's op Facebook blijkt een uitdaging. Lees meer over hoe u posts zo kunt opzetten dat ze like's genereren voor uw bedrijf en uw website
Uw AdWords account koppelen met een Google klantencentrum
Uw AdWords account koppelen met een Google klantencentrum
Het koppelen van een AdWords-account aan een klantencentrum stelt de eigenaar van het klantencentrum in staat om uw campagne te beoordelen of te beheren zonder de noodzaak voor u om uw eigen login-gegevens te delen met een externe partij.

Gratis tools

Maak gebruik van de gratis SEO tools, om zo snel een aantal kerncijfers te zien van uw website op het gebied van zoekmachine marketing.


ByYourSite

ByYourSite Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw website?
ByYourSite is al 10 jaar in staat deze oplossingen te bieden voor diverse klanten.


Bys Hosting

Bys Hosting Bys Hosting levert diverse voordelige hostingpakketten voor zowel eenvoudige als de meer uitgebreide oplossingen.

Producten & Services
MailManager
Gratis SEO tools
Contact
Bys Online Marketing
t. +31 50 588 54 54
f. +31 50 588 54 69
info@bysonlinemarketing.nl
Vind ons ook op Google+