Home » Link building

Link building: Werken aan connecties

De online wereld heeft soms een aantal onverwachte parallellen met de ‘echte’ wereld. Dit is bijvoorbeeld het geval met links.

Online politiek

Links verbinden twee of meer pagina’s met elkaar, zodat de bezoeker van de ene naar de andere pagina kan navigeren. Maar links tellen ook als een soort politieke stem naar de andere pagina. Als pagina A linkt naar pagina B, krijgt pagina B dus meteen een stem van pagina A. Als er dus heel veel links naar pagina B verwijzen, krijgt deze veel stemmen en is deze dus technisch gezien belangrijker dan pagina’s die minder stemmen hebben gekregen.

Zoekmachines houden rekening met de hoeveelheid stemmen die een pagina heeft gekregen. Des te meer stemmen een pagina heeft, des te relevanter zoekmachines die pagina vinden.

Link building: Tijd om campagne te voeren

Een link building traject is erop gericht om links te krijgen van pagina’s die zelf ook veel links hebben gekregen. Hierbij is het van belang dat niet zomaar iedere website geschikt is om een link naar uw eigen pagina op te nemen. Zoekmachines houden namelijk rekening met de website waar de stem afkomstig is. Het is dus verstandig om op een slimme manier campagne te voeren om uw pagina meer stemmen te geven. Als uw pagina eenmaal veel stemmen heeft ontvangen blijft dit effect op de lange termijn aanwezig.

Wilt u dus op lange termijn hoger in de zoekmachineresultaten komen, dan is een link building traject een verstandige keuze.

Neem contact met ons op

Aanmelden nieuwsbrief
Laatste blog items

Een Google account toegang verlenen tot uw Analytics account
Een Google account toegang verlenen tot uw Analytics account
Het is vaak verstandig om de inzage in het Google Analytics account van uw website te beperken tot degene die hiervoor toestemming krijgen door u als...
Je klanten en contacten bereiken op Facebook
Je klanten en contacten bereiken op Facebook
Het genereren van like's op Facebook blijkt een uitdaging. Lees meer over hoe u posts zo kunt opzetten dat ze like's genereren voor uw bedrijf en uw website
Uw AdWords account koppelen met een Google klantencentrum
Uw AdWords account koppelen met een Google klantencentrum
Het koppelen van een AdWords-account aan een klantencentrum stelt de eigenaar van het klantencentrum in staat om uw campagne te beoordelen of te beheren zonder de noodzaak voor u om uw eigen login-gegevens te delen met een externe partij.

Gratis tools

Maak gebruik van de gratis SEO tools, om zo snel een aantal kerncijfers te zien van uw website op het gebied van zoekmachine marketing.


ByYourSite

ByYourSite Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw website?
ByYourSite is al 10 jaar in staat deze oplossingen te bieden voor diverse klanten.


Bys Hosting

Bys Hosting Bys Hosting levert diverse voordelige hostingpakketten voor zowel eenvoudige als de meer uitgebreide oplossingen.

Producten & Services
MailManager
Gratis SEO tools
Contact
Bys Online Marketing
t. +31 50 588 54 54
f. +31 50 588 54 69
info@bysonlinemarketing.nl
Vind ons ook op Google+