Home » Zoekmachine optimalisatie » Analytics

Analytics: Actuele gegevens over de website

De prestaties van uw website kunnen bijgehouden worden door middel van het gratis Google Analytics.

Grote hoeveelheid gegevens

Het bijhouden van statistische gegevens over het gebruik van de website geeft u een uniek inzicht in de optimalisatiemogelijkheden. Zo kunt u zien hoeveel bezoekers uw website bezoeken, waar ze vandaan komen, welke pagina’s ze bezocht hebben, via welke weg ze de website bezocht hebben en nog veel meer. Deze gegevens kunnen gebruikt worden om te onderzoeken in hoeverre de gegevens aansluiten bij de verwachtingen en bij de doelstellingen.

Interessante inzichten

Met deze gegevens en inzichten kunnen we op zoek naar gebieden binnen de website die niet voldoen aan de verwachtingen. Daarbij kunnen we mogelijke oorzaken vaststellen en concrete adviezen geven om de website of campagne bij te sturen. Het resultaat van een Analytics traject is dan ook niet alleen het in de gaten houden van de prestaties van de website, maar ook concrete adviezen die vervolgens geïmplementeerd kunnen worden.

Vraag analytics advies aan

Aanmelden nieuwsbrief




Laatste blog items

Een Google account toegang verlenen tot uw Analytics account
Een Google account toegang verlenen tot uw Analytics account
Het is vaak verstandig om de inzage in het Google Analytics account van uw website te beperken tot degene die hiervoor toestemming krijgen door u als...
Je klanten en contacten bereiken op Facebook
Je klanten en contacten bereiken op Facebook
Het genereren van like's op Facebook blijkt een uitdaging. Lees meer over hoe u posts zo kunt opzetten dat ze like's genereren voor uw bedrijf en uw website
Uw AdWords account koppelen met een Google klantencentrum
Uw AdWords account koppelen met een Google klantencentrum
Het koppelen van een AdWords-account aan een klantencentrum stelt de eigenaar van het klantencentrum in staat om uw campagne te beoordelen of te beheren zonder de noodzaak voor u om uw eigen login-gegevens te delen met een externe partij.

Gratis tools

Maak gebruik van de gratis SEO tools, om zo snel een aantal kerncijfers te zien van uw website op het gebied van zoekmachine marketing.


ByYourSite

ByYourSite Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw website?
ByYourSite is al 10 jaar in staat deze oplossingen te bieden voor diverse klanten.


Bys Hosting

Bys Hosting Bys Hosting levert diverse voordelige hostingpakketten voor zowel eenvoudige als de meer uitgebreide oplossingen.

Producten & Services
MailManager
Gratis SEO tools
Contact
Bys Online Marketing
t. +31 50 588 54 54
f. +31 50 588 54 69
info@bysonlinemarketing.nl
Vind ons ook op Google+